Bærum vant med to mål på Elverum Stadion

Bærum ble for sterke i dagens treningskamp. Kampen endte med tap 0-2, etter 0-0 til pause

Bærum var motstander i dagens treningskamp på Elverum Stadion. En sjansefattig førsteomgang endte 0-0.

På slutten av omgangen kolliderte Erlend Persgård og Emil Hatten Engerbakk, og begge ble byttet ut i pausen etter hodesmellen. Det går bra med begge to, men Tore Fossum tok ingen sjanser, og valgte å la de hvile i pausen.

I andre omgang var det Bærum som tok føringen, og de satte inn to mål i løpet av omgangen. Det første kom etter en duell med Elverums midstoppere, hvor Bærums spiss kom imellom og alene med Morten Sætre. (66 minutter). 

Det andre målet kom etter et meget godt frispark fra ca 20 meter, som ble satt over muren og i motsatt hjørne (77 minutter).

Flere mål ble det ikke.

Helt på slutten av kampen fikk Martin Berget sin debut fo A-laget. Den unge og lovende spilleren har fått trene litt med laget, og ble byttet inn helt mot slutten av kampen. Elverum Fotball gratulerer Martin med debuten.

Nå venter det 9 dager med treningsleir i Side (Tyrkia) for laget, og det blir godt å komme til litt varmere klima å pleie formen. Tiden skal nyttes godt, og  leiren vil bli brukt til å trene godt, samt bygge limet i laget.

Leiren avsluttes tirsdag 27.mars, og allerede 28 mars møter vi Hønefoss til ny treningskamp. Den kampen går på Hønefoss og AKA Stadion.

Kampfakta

Elverum Bærum 0-2 (0-0)

Laget: Sætra, Balstad, Rønes, Lund, Persgård (Østeraas 46), Khattab, Jondic, Tøråsen, Bellhcen (Berget 85), Nordengen, Engerbakk (Eggen 46)

Innbyttere: Berntsen, Eggen, Østeraas, Latkovic, Berget

Annonse fra Obos-ligaen: