Balstad er tilbake

Ulrik Balstad er nå formelt klar på flere arenaer i Elverum Fotball. - Utrolig godt å få det på plass, sier Balstad.

Ulrik Balstad signerte i dag kontrakt med Elverum Fotball og han blir dermed en del av a-lagsstallen i 2018. Det er fra før av klart at han tar over jobben som markedsleder i Elverum Fotball etter Fredrik Tervaniemi fra 1. desember. 

Jubler over å være tilbake i Elverum
Jubler over å være tilbake i Elverum

- Det er utrolig godt å være tilbake i Elverum Fotball. Jeg er supermotivert for å prestere i begge disse rollene, sier Ulrik. Det vil bli tøft å videreføre den jobben Fredrik har gjort. Han har utviklet markedsarbeidet i klubben på en veldig god måte, så jeg vil bruke all tid på å overlappe med Fredrik fram til jeg tar over, sier Ulrik. 

Rollen som markedsleder er på fulltid, og skal nå altså kombineres med å spille fotball på høyt nivå. - Jeg er i full gang med oppkjøringen allerede og jeg kjenner at det pirrer skikkelig i kroppen igjen. Jeg må ha noe tid på meg for å være på et akseptabelt nivå igjen, men jeg er ikke i tvil om at jeg skal være godt forberedt når sesongen 2018 drar i gang igjen.

Elverum Fotball ønsker Ulrik og familien hjertelig velkommen tilbake til byen og til klubben. Sammen skal vi få dette til å fungere på alle arenaer.

Ulrik Balstad

  • Født: 20. feb 1991

  • Plass på banen: Forsvar

  • Begynte i klubben: 2011

  • Sivil status: Samboer, to barn

  • Annet: Trønder

Annonse fra Obos-ligaen: