Dårlig dag på jobben gav uavgjort mot Hønefoss

Det ble et skuffende uavgjort-resultat mot Hønefoss. 20 minutter med meget god fotball gav ledelse 1-0, men deretter var det ikke helt dagen. Kampen endte 1-1.

Elverum kom til kampen med to uavgjorte på de to siste, og var innstilt på å hente 3 poeng mot Hønefoss. Men slik gikk det ikke.

En meget bra start på kampen gav Elverum flere store sjanser. Elverum hadde et skudd i stolpen tidlig, og et par gode innlegg som gav store sjanser. Mål ble det etter 10 minutter, da Elmhadi Bellhcen ble spilt fin igjennom inn i feltet, ble felt og skaffet straffe. Straffen satte Elverums toppscorer Jonas Enkerud sikkert i mål.

Elverum fortsatte å spille, men ette ca 20 minutter endret kampen seg. Elverum ble mer passive, og det var ikke så mange initiativ for løp fremover. Dette gav Hønefoss muligheten til å komme inn i kampen, men de var sjelden farlig. Men på en corner etter 40 minutter headet de ballen i mål, og utlignet til 1-1.

Lagene gir til pause, og Elverumspublikumet håpte ok på at de ville få se mer av det de så i starten av kampen. Men andre omgang ble heller ikke preget av stort spill.

Elverum var hakket bedre i banespillet enn Hønefoss, men det ble produsert få sjanser både fra Elverum og Hønefoss. Ingen av lagene imponerte med stort spill i andre omgang.

Kampen endte dermed også 1-1.

Både spillere og støtteapparat måtte derfor innse at det ble den 3 uavgjorte kampen på rad. 

Elverum, som ikke har tapt på 10 kamper, tapte litt avstand til toppen av tabellen.

Nå må neste uke brukes godt, frem mot kampen borte mot Odd 2 i Skien, neste mandag.

Forsidebilde: Østlendingen

Kampfakta

Laget:

IMG_0474

Elverum - Hønefoss1-1 (1-1)
Mål: Jonas Enkerud (10)

Gule kort: Håkon Rønes (28) Kristian Eriksen (69)

Bytter:
Kristian Eriksen inn for Håkon Rønes (49)
Kristian Eggen inn for Marko Jondic (63)
Georg Flatgård inn for Erik Nordengen (74)

Annonse fra Obos-ligaen: