Hjemmekamp i viktig oppgjør mot Åsane

Åsane ligger fire poeng foran Elverum på tabellen. Dermed er det dukket for en viktig hjemmekamp på Elverum stadion søndag kl 18.

Det tetter seg til i bunnen av tabellen, og det blir viktig å slå Åsane i morgendagens kamp. Åsane ligger opp mot midten av tabellen, og dit er det fire poeng opp.

Elverum har fått tilbake Rebin Sulaka fra landslagsoppdrag for Irak, Erlend Persgård og Igor Cucovik er tilbake etter karantene, og Remi Svindland er frisk etter sykdom.

Sulaka1
Rebin Sulaka
Cukovic1
Igor Cukovik
Persgård1
Erlend Eggen Persgård
Svindland 1
Remi Andre Svindland

Dermed kan Tore Fossum velge fra nesten full tropp foran morgendagens kamp. Kun langtidsskadde Stian Lund og Håkon Rønes er ute.

Morgendagens motstander Åsane er en klubb som lever i skyggen av Brann i Bergen.

Åsane Fotball (stiftet 4. november 1971) er en toppfotballdelen av Åsane Allianseidrettslag som er fra bydelen Åsane i Bergen. Åsane har spilt i OBOS siden 2015 sesongen. 

Laget trenes av Mons I Mjelde, som tidligere har trent Brann, Bryne, Start og Fredrikstad. Han ble ansatt som trener i Åsane før årets sesong.

I årets serie har de vunnet 3, spilt 5 uavgjort og tapt 4. Siste seier kom 16.mai hjemme mot Florø, deretter har det blitt uavgjort mot Jerv og Strømmen, tap mot Levanger og uavgjort siste runde mot Arendal hjemme.

Elverum Fotball ønsker alle velkommen til stadion i morgen. Morgendagens kampsponsor Pizzabakeren Elverum, deler ut gratis smaksprøver fra menyen.

Elverumsgutta vil ikke dele ut gratispoeng til Åsane...

Annonse fra Obos-ligaen: