Midtbanespiller klar for A-laget sesongen 2018 !

Elverum Fotball har i dag signert en ny spiller. Kristian Kjeverud Eggen er klar for sesongen 2018. Kristian kommer fra egen junioravdeling, og har signert for sesongen 2018.

Det er viktig for Elverum Fotball å få med seg yngre spillere med lokal tilhørighet, riktige holdninger og ikke minst, talent. 

Kristian K Eggen er en spiller som passer perfekt inn i denne tankegangen. Kristian er oppvokst i Elverum, og har hatt sin utvikling gjennom Elverum Fotball. I året sesong har han trent fast med A-laget, og vært en viktig brikke på juniorlaget som rykket opp i interkrets for sesongen 2018. Kristian fikk også to kamper på A-laget i løpet av 2017-sesongen. Kristian Kjeverud Eggen kom inn som innbytter i kampene mot Bodø/Glimt og Arendal på Elverum Stadion høsten 2017.

Kristian går over i seniorenes rekker fra sesongen 2018. Han er en spiller som er meget seriøs, og som sentral midtbanespiller har vist meget gode ferdigheter.

Elverum Fotball har troa på at Kristin vil fortsette fremgangen, og han har derfor fått kontrakt med A-laget sesongen 2018.

Elverum Fotball er meget glad for å ha med sek Kristian Eggen videre, og ser frem til å følge hans utvikling videre.

Vi ønsker Kristian lykke til med neste sesong !

Kristian Kjeverud Eggen

  • Født: 16.09.1998

  • Tidligere klubber: Elverum Fotball

Annonse fra Obos-ligaen: