Moss på Melløs er neste kamp

Lørdag kl 16 er det Moss Elverum Fotball skal bryne seg på. Moss ligger 2 poeng bak på tabellen, og i Moss er det lagt opp til folkefest !

Moss har det vi i Elverum kaller "Årets kamp" mot Elverum. Moss Fotballklubb har Byfesten som sitt arrangement, og ditt skal vi fra Elverum dra for å ta showet på banen !

Moss startet sesongen dårlig, med tre strake tap. Deretter har de fått skikkelig fart på ballen, og har 3 seire og en uavgjort på de fire siste kampene. I sist siste kamp, ble det 1-1 mot Raufoss borte. Vi møter et lag i god form, og vi må være skikkelig skjerpet på Melløs lørdag.

Moss Fotballklubb er en gammel storhet i norsk fotball, de fikk cupgull i 1983, og de var seriemester tilbake i 1987. Da ble de trent av Nils Arne Eggen.

Moss FK har kvalifisert seg for Europacup tre ganger, der de møtte 1. FC Magdeburg over to kamper i 1980, Bayern München over to kamper i 1984, og Real Madrid over to kamper i 1988.

I den senere tid har klubben slitt litt mer. Etter 1997, med nedrykk til nivå 2, har klubbens posisjon vært nedadgående, og etter 2016 sesongen var Moss på fjerde nivå. Det endte med opprykk til Postnordligaen i 2017.

Av spillere i dagens mannskap kjenner vi godt til Remi Svindland, som valgte å gå fra Elverum til Moss før årets sesong.

Våre egne gutter har vist en meget god form i de siste kampene, og har tre strake seiere på de siste kampene. Vi ligger på 3.dje plass på tabellen, med samme poengsum som Fredrikstad, som er på andre. 

Kampen mot Moss er dermed et oppgjør mellom to lag som har formen inne, og vi gleder oss til å dra til Moss for å prøve å "ødelegge" Byfesten.

Vi møter en gammel storhet som inviterer på fest, vi håper DU blir med til Melløs og lager en skikkelig Elverumsfest. Gutta er i siget, og du/dere kan bidra til at vi fortsetter poengfangsten med en god innsats på tribunen.

Skjermbilde 2018-05-31 kl. 21.57.25
Annonse fra Obos-ligaen: