Nok en uavgjort kamp

Elverum stod opp etter å ha fått Mos Ndiaye utvist etter to gule kort. Med 10 mann i 33 minutter av kampen, viste laget sterk moral og holdt Strømmen unna

Elverum dro til Strømmen med et godt håp om poeng, men det ble vanskeligere etter at Mos Ndiaye ble vist ut etter to billige gule kort fra en ikke helt på dommer.

Dermed ble det en kamp hvor siste halvdel av andre omgang handlet om å unngå å få baklengs med en mann mindre. Det klarte gutta etter en sterk innsats, og dermed endte det 0-0 på Strømmen. Et poeng ble med hjem til Elverum, og det er viktig i den situasjonen laget er på tabellen.

Elverum ble i starten av kampen presset tilbake av Strømmen, uten at de klarte å produsere alt for mange målsjanser. Ut over omgangen kom Elverum langt mer med og det ble en jevnspilt første omgang.

Andre omgang startet bra, og Elverum var godt med i kampen til den nevnte utvisningen kom. Sabri Khattab hadde et godt frispark som ble reddet av Strømmens keeper, der kunne Elverum ha tatt ledelsen.

Kampen om plassen i OBOS er tøff, og nå er det en uke til en meget viktig kamp. Fredrikstad, som ligger på plassen over oss på tabellen, (med lik poengsum i skrivende stund) er motstander på Elverum Stadion neste søndag. 

Denne kampen var allerede før sesongen spesiell, da det er "Årets kamp", hvor alle kommer gratis inn. Nå er kampen også årets kamp, i den henseende at det er en svært viktig kamp å vinne for å sikre en mulighet til å berge plassen.

Elverum Fotball oppfordrer alle til å sette av neste søndag til å støtte laget, og samtidig som dere da bidrar til å sikre en publikumskamp på stadion, også bidrar til at Elverum får en solid støtte fra tribunen i kampen om å overleve i OBOS.

Vi ses på kamp neste søndag !

Laget:

IMG_2490

Kampfakta 

Strømmen - Elverum 0-0 (0-0)

Gule kort:H Cirak, M Ndiaye (2) - Rødt

Annonse fra Obos-ligaen: