Skaper liv på tribunen

Elverum fotball har fått en ny tilvekst på supportersiden. Skansen er navnet på den nye supportergrupperingen, og gutta som har solid Elverum Fotball tilknytning, gjennom spill i ungdomsavdelingen, har allerede gjort seg bemerket.

Elveum Fotball tok en prat med 3 av de 4 som har tatt initiativet til Skansen. Torjus Tveito Skille, Sivert Kjenstadbakk og Kenneth Nerkvern. I tillegg har Petter Dølør vært viktig i etableringen av Skansen.

De 4 har fått med seg flere, og er nå i overkant av 20 stykker, med ambisjoner om rask og snarlig vekst.

De deltok på Barnekampen, og i kampen mot Levanger for første gang på en A-lagskamp. Og de hørtes på begge kampene !

Hør hva gutta sier om Skansen og planene:


Det var skikkelig liv i leiren, og det satte spillere og klubben stor pris på. En skikkelig supportergjeng er viktig for å skape toppfotballstemning, og klubben håper de sammen med NQLS (og som Skansen) vil fortsette. Det burde da bli mulig å dra med seg resten av publikum, slik at det virkelig høres at det spilles toppfotball i Elverum.

Som gutta nevnte, er planene å vokse, og onsdag 31.mai fikk jo de, som resten av klubben, en skikkelig motivasjonspille. Fjerde runde i NM, mot Vålerenga den 9.august på Ullevål, bør være et mål for alle i Elverum og med hjertet i klubben til å bidra til liv og røre på nasjonalstadionen.

La oss vise fotballnorge at vi virkelig kan og vil gjøre oss positivt bemerket i norsk toppfotball fremover !

Annonse fra Obos-ligaen: