Solid kamp og seier av Elverum

Grorud kom til Elverum med solid selvtillit etter en meget god seriestart, men måtte dra hjem med et stygt 1-4 tap. Elverum gjennomførte en meget god kamp, og innsats og gjennomføring var av klasse !

Elverum gikk til kampen mot Grorud med en klar tanke om hvordan Grorud skulle slås, og gutta gjennomførte kampplanen med klasse.

Målene kom etter solid lagspill, og det var flere utmerkede prestasjoner som la grunnlaget for seieren.

Farid Rahim fikk sjansen fr start idag, og gjorde en meget god kamp. Han skaffet laget straffe i første omgang, som Jonas Enkerud satte sikkert i mål.

Grorud kom tilbake og satte inn 1-1 bak en sjanseløs Morten Sætra etter 40 minutter. Det var Groruds eneste skudd på mål i første omgang.

En meget solid midtbane anført av Sabri  Khattab, Farid Rahim og Eivind Tøråsen, lagde muligheter for angrepsrekka til å produsere flere gode målsjanser.

Erik Nordengen satte inn 2-1 etter solid forarbeid av Farid Rahim og Sabri Khattab. Dette var hans første i obligatorisk kamp for Elverum. Han ble frispilt på høyre kant og gjorde ingen feil da han satte balle sikkert forbi Groruds keeper og i mål etter 66 minutter.

Jonas Enkerud har satt inn 5 mål så langt i sesongen før dagens kamp, og dagens to mål gjør at han har et meget godt snitt. Hans mål nr 2 i dag var en skikkelig perle, et godt innlegg fra Kristian Eriksen ble banket i mål på direkten. Dermed stod det 3-1 !

Dagen siste ble satt inn av Eivind Tøråsen etter 93 minutter. Målet kom etter et godt skudd av Jonas Enkerud, men som ble reddet, og returen satte Eivind inn.

Dermed endte det 4-1 i en kamp som viser at Elverum vil være med i toppen. Solid gjennomføring av laget gav en veldig fortjent seier !

KAMPFAKTA

Elverum Grorud 4-1 (1-1)

Laget

Bytter:

Marko Jondic inn for Rahim etter 69 min
Emil Engerbakk inn for Erik Nordengen ette 90 min
Kristian Eggen inn for Bellhcen etter 93 min

1-0 Jonas Enkerud (13)
2-1 Erik Nordengen (66)
3-1 Jonas Enkerud (76)
4-1 Eivind Tøråsen (93)

Gule kort:

Rahim (40)
Østeraas (56)
Bellhcen (88)

Annonse fra Obos-ligaen: