Styrker det sportslige apparatet

Elverum Fotball styrker det sportslige apparatet rundt herrelaget med elverumsingen Peder Rustad.

Peder Rustad vil få arbeidstittelen sportslig koordinator, noe som innebærer en tett rolle opp mot hovedtrener Tore Fossum og hovedlagleder Rune Larsen. Rustad vil bistå Fossum i å kontakte klubber og aktuelle spillere, og han får dermed en viktig rolle rundt spillerlogistikken fram mot seriestart.

- Jeg er veldig glad i Elverum Fotball og jeg har en stor interesse for fotball generelt. At jeg nå får muligheten til å bidra med min kompetanse inn i Elverum Fotball er jeg veldig glad for, sier Peder Rustad. Elverum Fotball har alltid vært klubben min og jeg er veldig motivert for å ta fatt på de oppgavene som venter, sier Rustad.

- For Elverum Fotball er dette en meget god løsning. Peder kjenner klubben veldig godt. Han har allerede vist prov på at han følger med i fotballens verden og han vil helt klart bli en god forsterkning. Peder kjenner byen godt, han er svært skarp og ikke minst er han en fotballidiot, sier daglig leder Per Steinar Krogsæter.

Peder Rustad arbeider til daglig som advokatfullmektig i Advokatfirmaet Rustad, og hans rolle i Elverum Fotball baserer seg på et frivillig verv utenom hans daglige virke som advokat. Han er allerede i gang med arbeidet for klubben og han vil bli en viktig brikke i arbeidet med å sette sammen et slagkraftig herrelag i 2018-sesongen.

Annonse fra Obos-ligaen: