Tabelltopp !

Elverum slo Moss 1-0 borte på Melløs, De to formlagene i divisjonen hadde et jevnt og tett oppgjør på Melløs, men Erik Nordengens kjempemål i første omgang avgjorde.

Elverum kom til Melløs med tre strake sier i lomma, og dro hjem igjen med en til. Det resulterte i tabelltopp, ihvertfall til i morgen, når Fredrikstad-Raufoss går.

Begge lag kom til kampen med god selvtillit, med like mange poeng på de fire siste kampene, begge med tre seire og en uavgjort.

Elverum var sterke i strukturen, og Moss kom til få sjanser. Med god kontroll i banespillet, var Elverum det førende laget.

Avgjørelsen på kampen kom etter 41 minutter, da Stian Lund dreiv frem på venstre kant, la et godt innlegg inn i feltet, som Erik Nordengen på hel volley satte i mål. Kanonkulen var umulig å ta for Moss sin keeper.

Dermed 0-1 til pause.

Andre omgang var ganske lik første omgang, Elverum hadde god kontroll og sikret en sterk 1-0 sier på Melløs over det andre formlaget i serien.

Nå venter Fredrikstad hjemme neste lørdag, til nok et toppoppgjør. Fredrikstad, som er sterktsatsende på opprykk, venter hjemme.

La oss lage fotballfest også hjemmet Elverum, og sikre vår 5te strake seier !

Laget:

Melløs Stadion

Moss-Elverum 0-1 (0-1)

Mål:

Erik Nordengen (41)

Gule kort:

Sabri Khattab (12)
Håkon Rønes (37)

Bytter:

Marko Jondic inn for Farid Rahim (72)
Kristian Eggen inn for Sabri Khattab (89)
Ulrik Balstad inn for Elmahdi Bellhcen (90)

Annonse fra Obos-ligaen: