Tredje strake seier, Elverum -Asker 2-1

Asker ble sendt hjem med tap i toppkampen på Elverum Stadion. Det sørget et godt Elverumslag for, etter mål av Sabri Khattab og Farid Rahim. Seier 2-1

Det var en viktig kamp på glohete Elverum Stadion. Asker ledet før oppgjøret med 1 poeng på Elverum, og kom fra sterke 1-0 mot Raufoss i siste runde.
Elverum tok kommandoen fra start, og styrte kampen stort sett gjennom alle 90 minutter. Det var allikevel Asker som var nærmest mål, da de fikk et frispark fra rundt 20 meter. Et godt skudd ble mesterlig reddet av Morten Sætre, da han fistet skuddet oppe i krysset til corner.
Elverum fortsatte sitt press, og fikk uttelling etter en fantastisk raid langs venstre kant, gang etter gang dro han seg forbi nok en Askerspiller, og det endte med at han ble felt innenfor 16-meteren. Straffe til Elverum.
Straffen satte Sabri Khattab sikkert i mål i det 44 minutt, og Elverum gikk til pause med en fortjent ledelse 1-0.
Andre omgang lignet første. Men nå fikk Elverum utdeling langt tidligere. Farid Rahom sendte avgårde en markkryper fra 20 meter nede i høyre hjørne for Askers keeper. Den satt helt nede i hjørnet, og dermed stod det 2-0.
Elverum fortsatte å spille og hadde god kontroll.
Men for å skape litt spenning mot slutten, så fikk Asker sette ballen i mål i det 90-minutt. Det var Demba, Traore, som har spilt i Nybergsund som satte den i mål.
Elverum rodde de siste overtidsminuttene sikkert i havn, og det ble dermed seier 2-1 i den viktige toppkampen.

Kommentarer etter kamp:


Laget:

IMG_0418

Kampfakta

Elverum - Asker 2-1 (1-0)

Mål:
1-0 Sabri Khattab (44)
2-0 Farid Rahim (58)

Gult kort
Håkon Rønes (89)

Bytter:
Bytte inn Marko Jondic, bytte ut Farid Ahmad Rahim (85)
Bytte inn Emil Hatten Engerbakk,bytte ut Elmahdi Bellhcen (90)
Bytte inn Kristian Kjeverud Eggen, bytte ut Erik Nordengen (90)

Frontbilde: Østlendingen

Annonse fra Obos-ligaen: