Uavgjort, men solid kamp med en mann mindre

Elverum var best i alt, både med 11 mot 11 og 10 mot 11, men lyktes ikke å sette ballen i mål

Elverum kom fra et stort tap i Fredrikstad, og hadde endelig stort sett laget klar til kamp igjen etter flere som har sonet kort, landslagsoppdrag og skader.

Det var et tent lag som kom på banen, og Elverum tok tak i kampen fra start. Åsane maktet ikke å skape noen særlig farligheter gjennom hele kampen. De slo langt på to sterke spisser, men Elverumsforsvaret hadde full kontroll gjennom hele kampen.

Elverum skaper 3-4 meget store sjanser, de to størst av de var Amor Layoni når han kommer alene mot Åsanekeeperen, men fikk ikke løftet ballen nok til å sette den i mål, og Jonas Enkeruds heading på overtid som gikk over.

Elverum får dessverre Marius Hagen utvist etter 54 minutter, da han feller en Åsanespiller etter en tapt duell. Dommeren viser direkte rødt kort, og Elverum blir redusert til 10 mann nesten i en omgang.

Allikevel fortsetter Elverum å føre spillet, Åsane var nesten mindre med etter utvisningen.

Det er derfor synd at Elverumslaget ikke makter å sette ballen i mål, men kampen var et solid skritt fremover for laget etter 3 kamper uten poeng. Idag hadde laget virkelig fortjent seieren, og må ta med seg det videre frem mot neste ukes kamp mot naborival Kongsvinger.

Laget:

IMG_2350
Laget mot Åsane

Kampfakta:

Elverum Åsane 0-0 (0-0)

Rødt kort: Marius Hagen (54)
Gult kort: Stian Simenstad (33)

Bytter:

Erlend Persgård inn for Stian Simenstad (52)
Elmadhi Bellhcen inn for Sivert Solli (68)
Farid Rahim innfor Remi Svindland (82)

Annonse fra Obos-ligaen: