Uavgjort mot Dala

Elverum møtte Brumunddal på bortebane i den tiende seriekampen denne sesongen. Vi har tatt poeng de siste syv kampene, og ligger på 4. plass på tabellen.

Kampen mot Brumunddal endte 2-2, etter at Elverum nærmest hadde med seg 3 poeng i sekken hjem.

Elverum startet kampen bra med aggressivt høyt press, og Victoria Marstad satte inn det første målet for Elverum i første spilleminutt.

Elverum hadde mye av spillet de første 20 minuttene, men Brumunddal kom mer inn i spillet utover i første omgang. Brumunddal utlignet til 1-1 på corner i slutten av første omgang, så lagene gikk pause med uavgjort.

I andre omgang var det sjanser begge veier, og spillet hardnet til utover i omgangen. Etter 62 minutter scorer Camilla Larsen på en corner for Elverum, og dette er forsvarspillerens tredje mål for sesongen.

Det svingte begge veier på slutten av kampen, og det så lenge ut som om Elverum skulle klare å få med seg 3 poeng hjem.

På et frispark og i en retursituasjon er imidlertid Elverumspillerne litt ubesluttsomme, så Brumunddal får avsluttet med et godt skudd fra 18-20 meter som går i mål.

Elverum hadde en stor sjanse på overtid, men ballen strøk rett over tverrligger.

Alt i alt er uavgjort et greit resultat kampen sett under ett, men det er bittert å gi fra seg ledelsen på slutten av kampen i en slik situasjon.

Neste kamp er på hjemmebane mot Otta, søndag 01. juli kl. 15.00

Annonse fra Obos-ligaen: