Uavgjort mot Lunner

Elverum møtte Lunner i den niende seriekampen denne sesongen. Vi har tatt poeng i de seks siste kampene, og er nå oppe på 4. plass!

Kampen mot Lunner/Hadeland endte 3-3 takket være et effektivt Elverumslag. Lunner/Hadeland hadde ballen mest, men klarte ikke å komme til de store sjansene i første omgang. 

Elverum tok ledelsen etter 18 minutter da Bodil Johanne Smedsrud kjempet seg forbi forsvaret til Lunner/Hadeland og satte ballen bak keeper. 0-2 kom etter en fantastisk corner av Emilie Bakåsmoen.  Corneren gikk rett i mål.

Andre omgang startet bra for Elverum da Nora Krieg satte ballen til høyre for keeper, etter et meget godt skudd fra sekstenmeteren. Stillingen var 0-3 da det var spilt 46 minutter og det så ut som om dette skulle ende i seier, men Lunner/Hadeland ville det annerledes. To raske reduseringer i løpet av fem minutter gjorde at spenningen var tilbake i kampen. Lunner/Hadeland fortsatte å presse på for utligning og endte med et frispark fra 20 meter som som ga stillingen 3-3.  Dette ble også det endelige resultatet i kampen.

Lunner jublet for uavgjort og Elverum var fornøyd med ett poeng.

Neste kamp er på bortebane mot Brumunddal, fredag 22. juni kl. 19.30

Annonse fra Obos-ligaen: