Mobiliserer til Årets kamp!

Elverum Fotball og næringslivet i Elverum inviterer til fotballfest - nå mobiliseres publikum.

Årets kamp står for døren og alt ligger til rette for at dette skal bli en skikkelig folkefest. Elverum Fotball har sammen med AMFI Elverum satt sammen et flott program, som bør trekke folk til arrangementet. Det største trekkplasteret er uten tvil sommerens hit-løve, Mads Hansen. Han kommer til Elverum på lørdag for å delta på arrangementet. Her blir det konsert og nær-Madsen-opplevelse med autografer og selfies. 

Elverum Fotball går også til filmen denne lørdagen. Planleggingen har vart en stund - på lørdag filmes mange viktige klipp til Elverum Fotballs historiske inkluderingsfilm. Innmarsjen på lørdag vil danne et åpenbart høydepunkt - med et stort menneskelig hjerte på banen, fylt av Elverum Fotballs flotte barn og unge. 

Film_plakat

Ansatte i klubben har nå jobbet hardt i over en måned med å invitere næringslivet med på kampen, forberede aktiviteter og rigge stadion til kamp. Markedssjef Ulrik Balstad har en klar oppfordring til publikum:

- Vi har nå gjort alt vi kan for å lage et kjempearrangement. Nå er det opp til spillere, trenere og lagledere i klubben å stille opp. Alt dere behøver å gjøre er å møte opp og kose dere med flotte aktiviteter og kamp.

Alt dere behøver å gjøre er å møte opp og kose dere med flotte aktiviteter og kamp.

— Ulrik Balstad, Markedssjef Elverum Fotball

- Responsen fra næringslivet er imponerende. Mitt ønske er nå at byens befolkning følger opp og stiller på arrangementet, sier Ulrik Balstad. Han er helt klar på hva en full stadion betyr for klubben.

- Det betyr at vi er i ferd med å samle denne flotte klubben til et kraftsentrum på nasjonalt nivå. Forrige tirsdags landskamp med 300 jentespillere på Intility Arena var et bevis på energien i klubben - nå må vi følge opp på lørdag, sier Balstad. Les mer om landskampen her: Jenter på landskamp

Økonomisk betyr full stadion enormt mye for klubben. Fullt oppmøte på et enkeltstående arrangement som Årets kamp kan gi klubben et økonomisk løft. - Et solid overskudd på denne kampen gir oss muligheter til å videreutvikle oss som den største samfunnsaktøren innenfor aktivitet, integrering og fotballglede for alle.

- Ta med deg mor, far, bror, søster, tante, onkel og andre kjente på kampen! Det er gratis inngang og vi har et flott gratislotteri under arrangementet. Vår kampsponsor, Sparebank1 Østlandet er til stede og serverer gratis kaffe, og klubben har et stort serveringstelt med forfriskninger, grillmat og levende musikk. Her er det åpent for alle, avslutter markedssjefen.

Annonse fra Obos-ligaen: