Amor

Historisk seier!

Elverum Fotball er videre i cupen etter en historisk bragd borte mot Bodø-Glimt! Et nervedrama uten like endte med seier etter straffekonkurranse.

Fredrik Tervaniemi reddet straffe, Stian Simenstad satte sin straffe og seieren var et faktum. Overlykkelige spillere, trenere og ledere omfavnet hverandre ute på Aspmyra i ville jubelscener. 

Elverum tok ledelsen i det 74. minutt ved Amor Layouni, en ledelse som holdt seg til godt på overtid. Da maktet Bodø-Glimt å score mål og dermed sikre ekstraomganger. Bodø-Glimt gikk opp i ledelsen 2-1 i første ekstraomgang, og det så dystert ut med tanke på avansement. 

Fossum dyttet inn friske krefter, satset alt framover - og lykkes! Carlos banker inn utligningen på et velplassert skudd med fire minutter igjen og det er klart for straffekonkurranse.

Straffe etter straffe settes i mål, det strammer seg noe voldsomt til, og til slutt kommer redningen, selvsagt fra en av våre helter, Fredrik Tervaniemi! Stian Simenstad hamrer inn siste straffe og vi er i 4. runde! For en magisk følelse! En berg- og dalbane av en kamp, som vi klarer å dra i land på imponerende vis. 

Vi bryter flere barrierer i kveld, i og med at vi slår Bodø-Glint på Aspmyra og vi avanserer til 4. runde! 

Gutta er ferdig med feiringen, siden de skal tidlig hjem med fly i morgen - men vi som er igjen i Elverum feirer en stor seier for idrettsbyen Elverum!

Elverum Fotball kommer tilbake med mer om kampen og trekningen i cupen.

Annonse fra Obos-ligaen: