Jentene skal på landskamp!

Elverum Fotball inviterer alle klubbens jenter til landskamp mellom Norge og Nederland på Intility Arena den 4. september.

Tirsdag 4. september spiller Norges fotballdamer avgjørende VM-kvalifiseringskamp mot Nederland på Intility Arena i Oslo. VM-håpet lever i alle høyeste grad for landslaget og det blir garantert en spennende landskamp mot en sterk motstander. Les mer om situasjonen i Norges kvalikgruppe her: VM-håpet lever

Som del av klubbens jenteløft, vil Elverum Fotball invitere alle klubbens jenter til å se kampen. Turen er gratis for alle spillere og inntil to lagledere per lag. Dersom noen vil ha med seg søsken og foreldre, betaler disse en egenandel på Kr 150.

Elverum Fotball ønsker å samle flest mulig, gjerne alle, klubbens jenter til en felles opplevelse på Intility Arena i Oslo. Det vil bli en felles sosial arena og det vil også gi jentene våre en referanse på hvor gode Norges beste fotballspillere er.

Caroline Graham Hansen i aksjon i forrige VM-kamp mot Irland (Foto: NFF).
Caroline Graham Hansen i aksjon i forrige VM-kamp mot Irland (Foto: NFF).

Avreise fra klubbhuset med buss kl 15:00. Vi er tilbake ca kl 21:00. Pizzabakeren Elverum stiller med gratis pizza til alle som blir med på turen. 

Alle lagledere vil få tilsendt egen invitasjon på e-post hvor det gis ytterligere informasjon om påmelding.

jubeljenter
Norske jenter jubler etter seier over Irland.
Annonse fra Obos-ligaen: