Vi ser tilbake - Jubelsesongen 2016

La oss ta et kort tilbakeblikk på jubelsesongen 2016! Sesongen da vi sikret opprykk til OBOS-ligaen, og satte en "uslåelig rekord".

At sesongen 2016 skulle bli bra hadde vi en viss følelse av etter forsesongen, hvor vi hadde mange gode resultater i treningskampene. 

Av våre 8 treningskamper, gikk vi seirende ut av 5, spilte 1 uavgjort og tapte 2. Spillemessig viste vi sterke takter og optimismen var absolutt tilstede før sesongens første seriekamp, borte mot Brumunddal. Kampen endte i storseier, vi banket "Dala" med sterke 4-0.

Se referat fra kampen her: Storseier over Brumunddal

Vår deltagelse i NM ble 2 kamper, vi slo Tynset 2-1, før vi dessverre røk ut mot Kongsvinger hjemme. Vi tapte 0-1, etter et meget uheldig selvmål i en kamp vi førte. Når vi nå vet at Kongsvinger gikk helt til finalen i årets NM, så forteller dette om nok en sterk prestasjon.

Se kampreferat fra kampen mot Kongsvinger: Tap i andre runde i NM mot Kongsvinger

Vi fortsatte med seire utover våren, og selvsagt må vi mimre over utklassingen av Ham-Kam. For Ham-Kam syntes sesongen allerede over, mens vi fosset frem ubeseiret og uten baklengs.

1d.JPG

Se referat fra kampen her: Storseier over Ham-Kam hjemme

Lysbilde03.jpg

Vår trofaste supporter, Hans Jakob Schou, kunne feire 100 kamper på rad uten fravær, sammen med laget i Trondheim, etter nok en sterk 3-0 seier.

Se referat her: Elverum i 100

Det virket som det ingen ende ville ta, og Byåsen husker nok godt kampen mot oss i vårsesongen.

Les referat her : Brakseier mot Byåsen, vi vinner 7-0 !

Vi nærmet oss ny norsk rekord, og riksmediene fattet interesse for oss:

Se innslag TV2 : TV 2 på besøk i Elverum

Så satte vi den "uslåelige" rekorden, vi  holdt nullen i utrolige 17 timer og 32 minutter før dessverre vår nabo Nybergsund fastsatte lengden på rekorden, da vi tapte 0-1 på kampens siste spark borte mot Nybergsund.

Men rekorden ble vår borte mot Brattvåg, hvor vi gikk seirende ut av oppgjøret, som på forhånd hadde blitt sett på som et toppoppgjør. 

Se referat fra kampen : Rekorden er vår !

Vårsesongen var et eventyr, med 11 seiere, 1 uavgjort og 1 tap!

Laget arbeidet hardt og holdt beina godt plantet på jorda. Selv om de fleste rundt oss allerede tok opprykket som en selvfølge, holdt spillere og støtteapparat full fokus på oppgavene, med neste kamp som den viktigste.

Høstsesongen ble også en fin opplevelse, selv om vi fikk sterkere motstand i flere kamper.

Spesielt vil vi trekke frem kampene mot Brumunddal : Storseier over Brumunddal, storseieren over Molde 2: Sterk seier over Molde 2 og selvsagt bortekampen mot Gjøvik/Lyn, som sikret opprykket endelig!

Les referat her: Seier 5-0 og opprykk til OBOS 2017

4d.JPG

Totalt spilte vi 29 obligatoriske kamper, vi gikk seirende ut av 22, spilte 4 uavgjorte og 3 tap. 

En fantastisk sesong kort oppsummert, vi ser frem mot 2017 og OBOS-ligaen!

Annonse fra Obos-ligaen: