Ny spiller klar før deadline

Elverum Fotball har hentet Amor Layouni rett før overgangsvinduet stengte i går kveld. Klokken var neste 24 00 før alt falt på plass, men nå er det klart. Vi har hentet Amor Layouni som er fra Sverige, er 24 år, og spilte fjorårssesongen i Superettan for Degerfors.

Ved hjelp av ekstern hjelp, har Elverum Fotball rett før vinduet stengte kunne hente en ny spiller.

Amor Layouni er kantspiller, venstrebeint, og god teknisk. Han spilte i den svenske superettanklubben Degerfors i fjor, fra før har han spilt i Brage, også Superettan, i to sesonger før fjorårssesongen. 
Han hadde en meget god sesong i Degerfors i fjor, og derfor har flere klubber vært interessert i den unge svensken.

Amor er 191 høy, har spilt totalt 39 kamper i Superettan,.. I fjor spilte han fra start hos Degerfors i nesten samtlige kamper. Han er kjent for å være en meget teknisk god spiller.

Han skårte i fjor 4 mål og hadde 4 målgivende for Degerfors, og har gjennom vinteren vært høyaktuell for overgang til IFK Gøteborg. Han har trent med den svenske toppklubben i vinter, men det ble ikke kontrakt, da IFK til slutt konkluderte at de hadde god nok dekning på hans posisjon.
Han trente også med de før overgangen til Degerfors, så IFK har vært interessert i han over tid. Også en annen Allsvensk fotballklubb, samt en norsk tippeligaklubb har vært interessert i Amor i vinter.

Skjermbilde 2017-03-31 kl. 20.28.41
Amor Layouni

Men nå ender han i Elverum. En signering klubben er veldig godt fornøyd med å få landet i de siste timene av overgangsvinduet. Den høyreiste kantspilleren ankommer Elverum sent lørdag kveld.

Annonse fra Obos-ligaen: