Oppstart 2017 - Ny sesong og ny garderobe

Den 2.januar 2017 er sesongen 2017 igang. For Elverum Fotball betyr det nye utfordringer i OBOS-ligaen. Når spillerene møter imorgen, flytter de inn i den totalrenoverte garderoben. Bli med og se hvordan de får det der.

Etter at opprykket til OBOS ble klart, startet Elverum Fotball et oppgraderingsprosjekt av garderobene i Rolfshallen. Dette ble mulig gjennom Sparebanken Hedmarks gave til klubben. Alle garderober skal gjennom den gaven få nye dusjanlegg. Når dette arbeidet startet opp, fant man også rom til å forbedre A-lagets garderobeanlegg. Fra nedslitte, og til dels upraktisk lagt opp garderobe, møter spillerene nå en helt ny hverdag. 

Det er fotballbanen som er spillerenes hovedarbeidsplass, men det er også viktig at garderober og dusjanlegg er lagt opp slik at spillerene trives. Nå bør det ikke stå på det, de møter en helt ny hverdag fra og med oppstart ny sesong.

Slik så det ut i garderoben før opppusingen:

IMG_1703.JPG
Før oppussingen, den gamle garderoben
IMG_1789.JPG
Guttas nye garderobe
IMG_178
Håkon Rønes plass

Du kan også ta en tur gjennom garderoben i denne videoen: 

Videoen er ikke tilgjengelig.

Noen flere bilder fra det nye anlegget:

Inngangen
Inngangen med fotomontasje
IMG_1791.JPG
Hovedvegg bildemontaje
IMG_1793.JPG
Dusjen
IMG_1794.JPG
Kaldtvannsbassenget for restitusjon
IMG_1796.JPG
Støtteapparatets garderobe

Elverum Fotball må takke sin hovedsponsor Sparebanken Hedmark for at dette har blitt mulig. Videre har flere av klubbens samarbeidspartnere bidratt til at det har blitt mulig å oppgradere garderoben til A-laget. Elverum Fotball vil også takke Forestia, Gausdal Landhandleri, Elverum Elektro, YC Rør, Joker Event og Flisriket for sine bidrag. De har alle  sørget for at det har blitt mulig å komme i mål med prosjektet.

Vi er meget takknemelig for alle som har bidratt til at dette har blitt mulig

— Rune Larsen, Administrativ leder A-laget

Gregor Krzewski har lagt ned en kjempeinnsats med oppussingen av dusjanlegget. Han har arbeidet fra tidlig morgen til sent kveld i flere uker for å komme i mål, og har gjort en fantastisk jobb for klubben.

Rune Hatten, Per Morten Larsen og Sture Danielsen har gjennom sin fantastiske dugnadsvilje sørget for at vi kom i mål til den 2.januar. De har lagt ned mangfoldige timer i dugnad, og Elverum Fotball er oppriktig takknemlig for den innsatsen de har bidratt med. Uten dem hadde dette ikke vært mulig. 

Støtteapparatet til A-laget og spillere har også lagt ned egeninnsats for at målsetningen om at anlegget skule være klart til 2.januar ble nådd. 

Nå håper klubben at spillere og støtteapparat lar seg inspirere av det nye anlegget, og at dette bidrar til fortsatt fremgang i 2017 på banen.

Uken vi nå går inn i, vil ha treninger hver dag kl 1630. Fortrinnsvis vil de fleste treninger skje inne i Rolfshallen denne uka. 

Vi vil se flere prøvespillere i ukene som kommer, og for å få muligheten til å finsikte de klubben ønsker å se enda mer av, har det blitt avtalt en treningskamp mot Raufoss på Raufoss torsdag 12.januar kl 1800. Denne kommer i tillegg til alle de øvrige kampene som har vært klare for oppkjøringen 2017.

I morgen vil det bli gjennomført et intervju med Tore Fossum, som vil si litt om hvordan han ser på sesongen 2017. Følg oss på våre sider, Elverum Fotball og Elverum Fotballs sider på Facebook for nyheter og oppdateringer i ukene fremover. Det er også lov å ta turen ned å se på treninger for de som ønsker det.

Annonse fra Obos-ligaen: