RBK-spiller har signert for Elverum

Sivert Solli er klar for Elverum i 2017 ! Sivert har allerede spilt for A-laget til RBK, og er en meget lovende spiller som Elverum Fotball er stolt over å ha fått med på laget.

Elverum er stolt og glad for å kunne meddele at vi har signert Sivert Solli på lån fra RBK for sesongen 2017.
Sivert er en meget talentfull kantspiller, som allerede har spilt på det øverste nivået i Norge, Han er hurtig og teknisk meget god spiller. Sivert er 19 år, og har totalt 7 kamper for RBKs A-lag i serie, cup og europaligaen.

Sivert er en spennende unggutt som allerede har debutert i Tippeligaen og med flere aldersbestemte landskamper.

— Tore Fossum

Sivert har vært en av de toneangivende spillerene for RBK 2 de to siste sesongene, og ønsker med sin overgang til Elverum å fortsette sin gode utvikling på et høyere nivå.

Sivert Solli fikk sin debut for RBK når han kom på til 2 omgang i 3–0 seieren mot Vuku i første runde av NM 2015. Etter å ha imponert på trening og i cupen så ble han belønnet med kontrakt med A-laget til RBK den 8 juli 2015.

I sesongen 2015 var han med å vinne NM. Cupseieren betød at han sammen med John Hou Sæter og Andreas Helmersen ble de tre første i Norge til å ha vunnet G16 NM, Junior NM og Senior NM. G16 NM i tillegg to ganger.

Solli debuterte i ligaen for Rosenborg 2. oktober 2016 da han kom inn for Guðmundur Þórarinsson etter 84 minutter på Lerkendal mot Vålerenga. Rosenborg vant kampen 3-1.

I sesongen 2016 var han med å vinne NM igjen for RBK.

Nå skal Sivert fortsette sin utvikling som fotballspiller hos oss i Elverum. Elverum Fotball ønsker Sivert Solli lykke til, og ser frem til å bidra til at han tar nye steg som fotballspiller hos oss.

Sivert Solli

  • Født: 25.juli 1997

  • Posisjon: Kant/Midtbane

  • Tidligere klubber: Rosenborg Ballklubb, Ørland

Annonse fra Obos-ligaen: