Sabri Khattab klar for Elverum

Sabri Khattab er klar for Elverum Fotball. Han kommer fra den canadiske klubben FC Edmonton, som spiller i North American Soccer league (NASL), som er nivå 2 i det amerikanske fotballsystemet. Laget holder til i Edmonton.

Sabri Freddy Khattab har spilt tre og halv sesong for Bryne i OBOS, og har totalt 89 kamper på dette nivået. Etter Brynes nedrykk fra OBOS i 2015, gikk han tilbake til sin moderklubb, Kvik Halden, før han i vinter tegnet kontrakt med det canadiske laget.

Sabri er født i 1990 i Halden, og er norsk/egyptisk. 

Han er kjent som en meget driblesterk spiller, som er god på små flater og i tillegg er målfarlig. Han blir også sett på som en sterk allroundspiller. I sine år i Bryne var han en viktig bærebjelke på Brynes midtbane, en rolle han også er tiltenkt å få i Elverum.

Det er dermed en meget rutinert midtbanespiller Elverum nå har sikret seg før høstsesongen.

Sabri har tegnet en kontrakt som strekker seg ut sesongen 2018. Han og familien flytter til Elverum denne uken, og han er spilleklar allerede i førstkommende seriekamp på søndag mot Ull/Kisa.

Sabri gjennomfører akkurat nå sin første trening med laget.

IMG_2389
Sabri på plass i Elverum

Elverum Fotball er meget glad for å ha landet Sabri Khattab foran den krevende høstsesongen. Vi ønsker han lykke til, og ser frem til mange gode stunder med han i Elverumsdrakta.

Annonse fra Obos-ligaen: