Silas Songani er klar for Elverum Fotball !

Silas Songani kommer på utlån fra SøderjyskE, det danske toppserielaget. Silas er fra Zimbabwe, og er landslagsspiller for sitt land. Han spiller i Elverum høsten 2017.

Silas Songani, som de siste tre årene har spilt for det danske toppserielaget SøderjyskE, er blitt enige med Elverum Fotball om en utlånsavtale som strekker seg ut sesongen 2017.

Silas har 50 kamper i den danske toppserien, og har stått for 9 skåringer for klubben. Han spilte fast på laget i første del av sitt opphold i SøderjyskE, men etter et trenerbytte har det blitt mindre spilletid. Derfor ønsker han å komme til Elverum for å få mere spilletid og bidra til at Elverum sikrer plassen i OBOS.

Han er kjent for å være en meget rask, ballsikker og god tilrettelegger i det offensive spillet. Han spiller kant,og kan bekle alle posisjoner i angrepet.

Silas Songani har 7 landskamper for Zimbabwe.

Silas er på plass i Elverum, og deltar på dagens trening kl 11. Han var også i Elverum forrige lørdag, og spilte da treningskampen mot Nybergsund. Han viste i den kampen at han kommer til å bli en solid forsterkning i det offensive spillet til Elverum Fotball. Flere lot seg imponere av det han viste i denne kampen.

Silas Songani i treningskampen mot Nybergsund
Silas Songani i treningskampen mot Nybergsund

Elverum Fotball er meget fornøyd med å få låne Silas ut denne sesongen, og mener laget nå er solid forsterket i den offensive delen foran høstsesongen. 

Elverum Fotball ønsker Silas velkommen til Elverum, og gleder seg til å få han i aksjon for laget i OBOS.

Med denne signeringen begynner Elverum Fotball å komme i mål med nye spillere foran høstsesongen. Det er mulig klubben vil hente en spiller til, og avgjørelse rundt dette vil landes snarlig.

Elverum Fotball møter allerede søndag ULL/KISA til kamp på Jessheim i serien, og flere av nysigneringene forventes å gå inn i førsteelveren til denne kampen.

Elverum Fotball oppfordrer Elverumspublikummet å ta turen til Jessheim for å støtte laget i den første kampen på høstsesongen !

Kampen starter kl 18 på søndag.

Annonse fra Obos-ligaen: