Tusen takk!

Elverum Fotball ønsker å takke alle bidragsytere under Årets kamp 2018. Til tross for standhaftige regnbyger og kick-boksing i Terningen Arena ble dette en folkefest.

Det så mørkt ut en halvtime før portene skulle åpne lørdag kl 14, med striregn og ingen lysning i sikte. Dog gikk det rykter om fullt hus og stormende jubel på AMFI, hvor Mads Hansen holdt konsert som vorspiel til Årets kamp 2018 på Elverum Stadion. 

Mads Hansen på AMFI
Mads Hansen på AMFI

Gleden var stor da nevnte Hansen klarte å trekke med seg hundrevis av ivrige autografjegere fra AMFI til Elverum Stadion, i et langt svart- og hvitkledd tog, ledet av Hansen sjøl og Elverum Fotballs jenter 04 og 05.

På Elverum Stadion ble de ble møtt av en fullrigget stadion, med serveringstelt med levende musikk, barneridning i regi av Elverum rideklubb, fotballaktiviteter i regi av Elverum Fotball og ikke minst en imøtekommende og særdeles hyggelig Mads Hansen, som velvillig var med på selfies og skrev autografer. Køen var lang foran innehaveren av årets sommerhit, men alle som ville fikk et nærmøte med artisten. 

Publikum ble også bydd på gratis kaffe og boller av dagens kampsponsor Sparebank1 Østlandet, som stilte med fire bankansatte. De trasket flere runder rundt på stadion og delte gavmildt ut varm kaffe og varme boller til alle som hadde møtt opp på kampen.

Klare til avmarsj fra AMFI til Elverum Stadion
Klare til avmarsj fra AMFI til Elverum Stadion

Stemningen i serveringsteltet var upåklagelig, og dagens liveartist, enmannsorkesteret "Bare J" holdt trøkket oppe med god og livat musikk. For de uinvidde er artisten til vanlig sikkerhetsansvarlig under Elverum Fotballs hjemmekamper, men byttet i dag ut sikkerhetsansvaret med underholdningsansvaret. Takk til flinke og kule Vilhelm Johansen.

Mange benyttet anledningen til et nærmøte med Mads Hansen - her Elverum Fotballs styreleder Stine Skrutvold-Skjæret.
Mange benyttet anledningen til et nærmøte med Mads Hansen - her Elverum Fotballs styreleder Stine Skrutvold-Skjæret.

Elverum Fotball ønsker å rette en stor takk til alle privatpersoner og bedrifter som har bidratt økonomisk til Årets kamp 2018. Bidragene er uvurderlige for driften av Innlandets største fotballklubb.

Maskoter fra Elverum gutter-9 hilser til publikum.
Maskoter fra Elverum gutter-9 hilser til publikum.

En stor takk også til publikum, som møtte opp i hopetall. Totalt 1567 personer løste billett under arrangementet - et tall vi etter forutsetningene er særdeles godt fornøyd med.


TUSEN TAKK!

Annonse fra Obos-ligaen: