Elverum Stadion

Med opprykket til OBOS-ligaen er arbeidet med å videreutvikle Elverum Stadion til en fullverdig fotballstadion i full gang.

Elverum Stadion, tidligere kalt Sentalidrettsplassen, har de senere år utviklet seg til å bli en ren fotballstadion. Tidligere var området også ment for friidrettsøvelser, med løpebane og muligheter for tekniske øvelser.

Med opprykket til 1.divisjon i 2013 begynte arbeidet med å transformere Sentralidrettsplassen til å bli en rendyrket fotballstadion. Løpebanen ble fjernet, ny tribune på nordsia ble etablert, sammen med et helt nytt mediatårn.  De gamle trebenkene var med det endelig en saga blott. Nytt kunstgress ble også lagt i 2013, noe som virkelig var en nødvendighet. 

Sjøl om det ble gjort mye bra i 2013, er det fortsatt mange planer om å videreutvikle Elverum Stadion de kommende årene. 

Det høyeste ønsket klubben har nå er å få bygget et tak over tribunen på nordsia. Dette vil gi oss et skikkelig løft og det vil, ikke minst, gi publikum en mye bedre opplevelse av å være på en stadion. Det er laget en skisse på hvordan et tak over tribunen vil kunne se ut, og med et slikt bilde på plass er det fristende å jobbe videre med dette prosjektet. 

20160415_091732.jpg

Annonse fra Obos-ligaen: